See and do

What can you do to brighten up your everyday life?

Tunnetko itsesi väsyneeksi ja ajatuksesi kiertävät samaa kehää? Ehkäpä tarvitset vaihtelua elämääsi. Totuushan on, että jokainen kaipaa ajoittain irtiottoa arjesta. Meillä Pohjois-Karjalassa on varmasti jotakin juuri sinulle. Vanhat perinteet ja nykyaika ovat läsnä rinnakkain. Tule ja koe aitojen elämyksien viehätys!

Mökkielämä Pielisen, suuren vesistön, rannalla tarjoaa hienot puitteet lomanviettoon. Lomaa ei tarvitse viettää sisätiloissa (betonihuoneissa) kyhjöttämällä, sillä viettämällä lomasi rantamökissämme, voit harrastaa mitä monimuotoisimpia lajeja tai vain nauttia rauhoittavasta takkatulesta hirsimökissä... Harrastusmahdollisuudet tässä ympäristössä ovat mitä ihanteellisimmat.

Voit viettää lomaasi myös vauhdikkaammin. Paikka on ihanteellinen erilaisille harrastuksille. Ukko-Kolin rinteille ja valaistulle ladulle on pääset muutamassa minuutissa (matka n. 4 - 5 km).

Mökeiltä pääsee suoraan Kolin kansallispuistoon ja monipuolisiin polkuverkostoihin. Ja tietysti kaiken kruunaa ympäristö; Pohjois-Karjalan upeat maisemat ovat elämys jo sinällään.

Slopes and ski trails

Slopes and ski trails

Wellbeing

Wellbeing

Culture

Culture